Орловська Руслана лікар отоларинголог медичного центру «Приватна дитяча поліклініка №1»

Збільшення аденоїдів? Аденоїдит? Аденоїдні вегетації?Операція чи консервативне лікування? Всі ці питання активно обговорюються в мережі молодими мамочками. Проте, коли вони звертаються до дитячих отоларингологів, останні...

Збільшення аденоїдів? Аденоїдит? Аденоїдні вегетації?Операція чи консервативне лікування? Всі ці питання активно обговорюються в мережі молодими мамочками.

Проте, коли вони звертаються до дитячих отоларингологів, останні часто мають різні думки з цього приводу. І це не дивно… Бо на даний час в державних установах немає ні обладнання, ні іншого спеціального устаткування для правильного і точного обстеження аденоїдних вегетацій. А це, в свою чергу, заставляє лікарів використовувати тільки один можливий ,хоча й перевірений, спосіб – пальцеве дослідження аденоїдів. І справді, в діток молодшого віку це, мабуть, єдиний спосіб. Та коли мова йде про дітей шкільного віку, чому не використовувати ті методи, що дадуть повне уявлення про наявність чи відсутність проблеми гіпертрофії носоглоткового мигдалика? Чи варто таким дітям проводити неприємну процедуру пальцевого дослідження, після якого знайти «compliance» з маленькими пацієнтами майже не можливо? Саме тому, так важливо впроваджувати в місцеву медицину ендоскопічне обстеження стану носоглокового мигдалика(аденоїдів). Адже це найбільш точний і комфортний вид обстеження. Діти часто самі зацікавлено спостерігають за процесом на моніторі. А батьки, в свою чергу, можуть на власні очі бачити «проблему».

Якраз такий метод обстеження використовують у новому медичному центрі «Перша приватна дитяча поліклініка», що розпочне свою роботу на вул. Дністровській, 16а уже з понеділка. Дитячі отоларингологи якісно та швидко проведуть кваліфікований огляд,  ендоскопічне дослідження ваших діток і призначать адекватне лікування. Дамо нашим найдорожчим шанс на хороше медичне обслуговування!!!!

Категорії
Здоров'я
Новини
Loading...