Чому шкідливо симулювати оргазм: 4 причини

Фахівці називають кілька причин, чому симулювати оргазм шкідливо для жіночого здоров’я – як для фізичного, так і морального. Причина №1. Імітуючи оргазм, ти відмовляєшся...

Фахівці називають кілька причин, чому симулювати оргазм шкідливо для жіночого здоров’я – як для фізичного, так і морального.

Причина №1. Імітуючи оргазм, ти відмовляєшся від жіночої сутності

Сексологи запевняють, що жінка, яка імітує оргазм, в першу чергу негативно ставиться до себе, так як вона як би дозволяє собі не випробовувати цих відчуттів. У той же час відбувається глибоке заперечення жіночої суті, небажання цілком розчинитися в партнері.

Причина №2. Імітація оргазму негативно позначається на здоров’ї

По-перше, секс без оргазму не дає сплеску ендорфінів, не покращує настрій. Згодом це може сприяти розвитку депресивних станів.

По-друге, під час збудження до органів малого таза приливає велика кількість крові. Завдяки оргазму відбувається розрядка, і кров вільно залишає цю область. Якщо ти імітуєш оргазм, кров залишається в органах. Більш того, вона застоюється, що негативно позначається на м’язовій тканині, викликає різні запальні процеси та хронічні хвороби.

Причина №3. Імітація оргазму не дає тобі розслабитися

Завдяки оргазму в кров викидається велика кількість серотоніну і ендорфінів, завдяки яким жінка починає відчувати себе спокійно.

А ось якщо оргазму не відбулося, напруження – фізіологічне та емоційне – залишається. Якщо жінка симулює оргазм постійно, розрядки не відбувається, вона стає агресивною, конфліктною, роздратованою, напруженою.
Причина №4. Імітація оргазму може зруйнувати твої стосунки

Психологи відзначають, що не варто недооцінювати наших чоловіків. Якщо ти думаєш, що він сам не говорить із тобою про оргазм, то це не обов’язково означає, що він не знає про те, що ти симулюєш. Швидше за все, чоловік просто боїться наслідків такого відкриття.

Джерело

Категорії
Здоров'я
Новини
Loading...