Двоє братів в Івано-Франківську пограбували піцерію

Слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції спільно з патрульними поліцейськими затримали двох зловмисників «на гарячому». За скоєне лиходіям загрожує ув’язнення строком до шести років. На...
Слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції спільно з патрульними поліцейськими затримали двох зловмисників «на гарячому». За скоєне лиходіям загрожує ув’язнення строком до шести років.

На спецлінію «102» Івано-Франківського відділу поліції надійшло повідомлення від 43-річного власника місцевої піцерії про те, що в приміщенні цього закладу спрацювала сигналізація. Правоохоронці прибули на місце події, де застали та затримали зловмисників. При огляді у чоловіків було виявлено та вилучено грошові кошти в сумі 8490 гривень, передає прес-служба поліції.

Як було встановлено в ході слідства, підозрювані, шляхом пошкодження металевої решітки та металопластикового вікна, проникли всередину приміщення піцерії, де знайшли гроші та викрали їх, після чого були на «гарячому» затримані поліцейськими.

Зловмисниками виявились два рідні брати 29 та 21-річного віку, місцеві жителі. Один із них раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення різного роду злочинів. До кримінального доробку підозрювані додали собі ще одну крадіжку. Наразі зловмисників затримано в порядку ст.208 КПК України, оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Поліцейські перевіряють їх на причетність до інших злочинів. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться слідство.

Джерело

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...