Мешканці Франківська назбирали потрібну кількість голосів, щоб заборонити мандрівні цирки

За 4 дні петиція про заборону у Франківську цирків з тваринами набрала потрібну кількість голосів, щоб її розглянула міська влада. Нагадаємо, що петиція була...

За 4 дні петиція про заборону у Франківську цирків з тваринами набрала потрібну кількість голосів, щоб її розглянула міська влада.

Нагадаємо, що петиція була створена 1 червня, автор якої просив заборонити в місті діяльність пересувних цирків в шоупрограмі яких використовують тварин.

Тварини, яких прийнято називати артистами, насправді проводять життя, мов заручники або раби. Левам, слонам і тиграм доводиться виконувати не притаманні їхній дикій природі рухи. А умови, в яких тварини існують у цирках, гірші, ніж у будь-якій в’язниці. Обмежені в пересуванні тварини зазнають там жахливих страждань, а коли виходять на арену ― неймовірного стресу”, – йдеться в анотації до петиції.

Тепер звернення буде зареєстроване та розглянуте в порядку, передбаченому для розгляду звернень громадян виконавчим органом міської ради та невідкладно передано відповідному органу чи посадовій особі.

 

Петиція буде розглянута  впродовж 10 робочих днів з дня оприлюднення.

Категорії
Життя
Новини
Loading...