Прикарпатські спортсмени здобули призові місця на Всеукраїнській спартакіаді

Днями в Ужгороді пройшла ХІХ Всеукраїнська спартакіада серед збірних команд державних службовців. Положенням зазначеної спартакіади було передбачено змагання з п’яти видів спорту, а саме:...

Днями в Ужгороді пройшла ХІХ Всеукраїнська спартакіада серед збірних команд державних службовців.

Положенням зазначеної спартакіади було передбачено змагання з п’яти видів спорту, а саме: міні-футболу, волейболу, тенісу настільного, шашок та шахів. Учасниками вищевказаної спартакіади стали збірні команди держаних службовців з 21-єї області України та м. Києва.

До збірної команди Івано-Франківської області було включено 23 держані службовці. В прикарпатській команді у перші же дні змагань зі своїх підгруп до кращої вісімки вийшли команди з міні-футболу, волейболу і тенісу настільного. Одним з найкращих результатів нашої команди в окремих видах спорту є бронзова нагорода з настільного тенісу, яку здобула Мар’яна Гоголь.

До того ж у командному заліку з настільного тенісу наші тенісисти Мар’яна Гоголь та Василь Русковолошин здобули перше місце. Загалом загально-командному заліку за підсумками змагань з п’ятьох видів спорту місця визначились таким чином: 1 місце збірна команда Хмельницької області; 2 місце збірна команда Запорізької області; 3 місце збірна команда Івано-Франківської області.

 

 

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...