Представники НАЗК в Івано-Франківську провели навчання щодо запобігання конфлікту інтересів у публічній службі

Сьогодні в Івано-Франківську у рамках інформаційної кампанії «Конфлікт інтересів: треба знати!», яку уже другий рік поспіль проводить Національне агентство з питань запобігання корупції, відбувся...

Сьогодні в Івано-Франківську у рамках інформаційної кампанії «Конфлікт інтересів: треба знати!», яку уже другий рік поспіль проводить Національне агентство з питань запобігання корупції, відбувся семінар-тренінг «Конфлікт інтересів та пов’язані з ним обмеження».

Навчання для державних службовців облдержадміністрації, райдержадміністрацій, територіальних органів центральних органів виконавчої влади обласного і районного рівнів, посадових осіб місцевого самоврядування та юридичних осіб публічного права області, інших запрошених провели представники НАЗК Тетяна Гетманцева та Юлія Тіткова, – інформують у прес-службі ОДА.

Під час заходу значну увагу приділено ситуаціям, пов’язаним з конфліктом інтересів, які розглядаються департаментом моніторингу дотримання законодавства про конфлікт інтересів та інших обмежень щодо запобігання корупції НАЗК.

До слова, з 9 грудня цього року на веб-сайті НАЗК стартує онлайн-курс «Конфлікт інтересів – треба знати!», що має на меті надати базові практичні інструменти для підвищення ефективності виявлення, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, дотримання встановлених заборон та обмежень. Реєстрація на нього розпочалася уже з 23 жовтня. 

Читайте також: Прозора влада та незламна система для голосування: “круглий стіл” секретарів у Франківську

Категорії
Новини
Новини
Loading...