Міський голова провів останню в цьому році “чорну п’ятницю”.ФОТО

29 грудня міський голова Івано-Франківська разом з комунальниками провів інспекцію вулиць Хоткевича, Паркова, Івасюка  Про це він повідомив у Фейсбук. “Напередодні нового року провели...

29 грудня міський голова Івано-Франківська разом з комунальниками провів інспекцію вулиць Хоткевича, Паркова, Івасюка

 Про це він повідомив у Фейсбук.

“Напередодні нового року провели інспекцію вулиць Хоткевича, Паркова, Івасюка. Навіть дощ не зупинив “чорну п’ятницю”. Загалом можу сказати, що інспекція пройшла успішно, проте завжди є певні недоліки”, – йдеться у дописі.

Так, мешканці цих вулиць поскаржилися на проблеми з громадським транспортом та прибиранням прибудинкових територій.

“Проблеми з громадським транспортом, на жаль, ще не вичерпані. Мешканці не задоволені тролейбусом №10, який не дотримується графіку і люди змушені чекати від 20 до 30 хв. Є проблеми з прибираннями прибудинкових територій, але ми намагаємось за кожним будинком закріпити відповідальних. Вже на початку наступного року запланували в найкоротші терміни облаштувати дорогу до навчально-реабілітаційного центру, що на вулиці Хоткевича, де навчаються дітки з особливими освітніми потребами. 
Дуже важливо, що такі інспекції відбуваються регулярно попри усі погодні умови і ми маємо змогу поспілкуватись з мешканцями міста”, – написав Марцінків.

Читайте також: Комунальники Франківська намагаються через суд узаконити тінізацію тарифу на прибирання територій

Світлина від Руслан Марцінків.

 Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Категорії
Новини
Новини
Loading...