П’ятеро прикарпатських учасників АТО отримали ключі від квартир. ФОТО

29 грудня, останньої п’ятниці 2017 року, в Івано-Франківській обласній адміністрації відбулось урочисте вручення квартир прикарпатським атовцям. Квартири бійці отримали в рамках проекту “Житло воїнам...

29 грудня, останньої п’ятниці 2017 року, в Івано-Франківській обласній адміністрації відбулось урочисте вручення квартир прикарпатським атовцям.

Квартири бійці отримали в рамках проекту “Житло воїнам АТО”. Проект функціонує з липня 2016 року. Його реалізовують за ініціативи бійців, які об’єдналися, щоб вирішувати житлові питання самотужки.

П’ятьом щасливцям дістались ключі від омріяних квартир.

Серед них: Левицький Василь, Атаманюк Володимир, Песчальніков Сергій та Скуловатіков Валентин, вони отримали однокімнатне житло. Третяк Андрій, який у 2015-році при виконанні слжбових обов’язків травмувався та є інвалідом ІІІ групи і батьком трьох дітей, тепер житиме з сім’єю у двокімнатній квартирі.

“Сьогодні фінальне вручення 2017-року, маю щиру надію, що черга закриється до 2018 року. Хочу нагадати, люди не знають, кому  сьогодні вручатимуть ці площі. Ми користуємось єдиним принципом: не милосердям, а справедливістю”, – зазначив голова правління громадської спілки “Івано-Франківська міська Асоціація учасників АТО” Василь Андріїв.

Щодо черги, то формується вона так:

  1. інваліди АТО – ІІІ групи;
  2. багатодітні;
  3. малозабезпечені;
  4. інші учасники АТО.

Також прикарпатським бійцям вручили нагороди “За бойову Звитягу”. Відзначено 22 атовців за рішенням спілок.

Читайте також:  У Франківську чоловік майже рік ґвалтував 14-річну доньку

Категорії
Новини
Новини
Loading...