Руслан Марцінків розповів, хто з мерів для нього є авторитетом

Днями команда видання PenAll завітала на розмову до очільника Івано-Франківська Руслана Марцінківа, який до слова є одним із наймолодших міських голів обласних центрів. «Чи...

Днями команда видання PenAll завітала на розмову до очільника Івано-Франківська Руслана Марцінківа, який до слова є одним із наймолодших міських голів обласних центрів.

«Чи є міський голова минулого чи сьогодення, на якого рівняєтесь, який є для Вас взірцем?», – поцікавились журналісти в Марцінківа.

«Не можу сказати, що маю такого авторитета, але всіляко намагаюсь використовувати досвід успішних людей. Зараз читаю книгу «Акапунтура міста» Жайме Лернера – архітектора, який був міським головою бразильського міста Куритиба три терміни й перетворив його із занедбаного похмурого мегаполіса у квітуче місто. Важливо, що ми не цураємося переймати досвід і їздимо містами України. Кожне місто є унікальним і має свої досягнення у певних сферах. Багато їздив у наші міста-партнери в Румунії, Польщі, Угорщині, Португалії. Ми запозичаємо те добре, що вони запровадили в себе. Також вкладаю кошти в підлеглих, щоб ті їздили у відрядження в успішні європейські міста й переймали їхній позитивний досвід у найрізноманітніших сферах», – розповів Руслан Марцінків.

 “Дуже добре працює міський голова Тернополя Сергій Надал, якого обрали головою бюджетного комітету Асоціації міст України”, – зазначає міський голова.

Читайте також: Міський голова закликає франківців вийти на весняні толоки

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...