Сьогодні центральними вулицями міста пройде Хресна хода

Хресна дорога розпочнеться о 14:00 год. від храму Царя Христа, монастиря о. Василіян, що на вул. Незалежності 181 (мікрорайон Майзлі). Уже традиційно головним наміром ходи буде...

Хресна дорога розпочнеться о 14:00 год. від храму Царя Христа, монастиря о. Василіян, що на вул. Незалежності 181 (мікрорайон Майзлі).

Уже традиційно головним наміром ходи буде молитва за мир та спокій в Україні. Хресну Дорогу очолить Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир Війтишин, спільно з духовенством Архієпархії та мирянами.

Зокрема, патрульна поліція Івано-Франківської області попереджає про перекриття руху транспорту та обмеження його паркування за маршрутом Хресної Дороги, яка відбудеться у неділю, 25 березня.

Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради та для безпеки учасників Хресної Ходи з 13.00 год. до 17.00 год. рух транспортних засобів буде перекритий за маршрутом:
Церква Царя Христа (вул. Незалежності,181) – вул. Незалежності – Вічевий Майдан – вул. Галицька – Архікатедральний і Митрополичий Собор Воскресіння Христового УГКЦ.

Читайте також: Як проходив День відкритих дверей в Університеті Короля Данила. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...