На Міжнародний мистецький фестиваль “Карпатський простір” приїде 18 країн

Зокрема, серед учасниць Міжнародного мистецького фестивалю країн Карпатського регіону “Карпатського простору” Грузія, Польща, Азербайджан, Болгарія, Угорщина, Молдова, Швейцарія, Австрія, Литва, Латвія, Естонія, Франція, Мексика, Білорусь, Словаччина,...

Зокрема, серед учасниць Міжнародного мистецького фестивалю країн Карпатського регіону “Карпатського простору” Грузія, Польща, Азербайджан, Болгарія, Угорщина, Молдова, Швейцарія, Австрія, Литва, Латвія, Естонія, Франція, Мексика, Білорусь, Словаччина, Румунія, Чехія та Україна.

Вже втретє обласний центр опиниться в епіцентрі «Карпатського простору» – адже саме Івано-Франківськ має потенціал перетворитися в український Давос: елітарний простір для зустрічей політичного істеблішменту та провідних митців України та Європи, пише Бліц-інфо.

Фестиваль ставить перед собою амбітне завдання представити Івано-Франківськ передусім як цілісний потужний інфраструктурний комплекс, який може стати територією зустрічей людей різних сфер інтересів, а також різних країн і націй.

“Фестиваль “Карпатський простір“ має започаткувати глобальний культурний та світоглядний діалог між країнами Карпатського регіону, стати потужним інструментом культурної дипломатії, адже мистецтво в усі часи було і лишається  універсальною мовою та найефективнішим засобом комунікації. Впевнений, що третій фестиваль запам’ятається мешканцям та гостям міста своїми подіями та відкриттями”, – наголошує директор фестивалю, режиссер і народний артист України Богдан Струтинський.

Читайте також: Організована злочинна група ошукала фермерів Прикарпаття на майже півмільйона гривень

Категорії
Новини
Новини
Loading...