«Великоднє перемир’я»: бойовики обстріляли позиції сил АТО понад 230 разів

Від початку встановленого з опівночі 30 березня «великоднього перемир’я», агресор здійснив понад 230 обстрілів позицій українських захисників, при цьому неодноразово застосувавши зброю, заборонену Мінськими...

Від початку встановленого з опівночі 30 березня «великоднього перемир’я», агресор здійснив понад 230 обстрілів позицій українських захисників, при цьому неодноразово застосувавши зброю, заборонену Мінськими угодами.

Бойовики російсько-окупаційних військ продовжують ігнорувати домовленості Тристоронньої контактної групи щодо повного припинення вогню на період Великодніх свят.

Про це у суботу вранці повідомляє прес-центр штабу АТО. 

Підрозділи Збройних сил України у районі проведення АТО на території Донецької та Луганської областей, й надалі суворо та неухильно дотримуватимуться заходів з підтримання всеосяжного, сталого і необмеженого припиненню вогню по всій лінії розмежування сторін», наголошується в повідомленні.

Штаб АТО закликає так званих ватажків окупаційної адміністрації РФ припинити обстріли, збройні провокації та надати можливість мирним мешканцям прифронтових сіл і містечок у спокої та мирі провести велике релігійне свято – Воскресіння Христове. 

Читайте також: Мер Івано-Франківська привітав родини загиблих Героїв АТО. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...