Погоня зі стріляниною: водій збив двох правоохоронців, розбив авто та втік. Його розшукують

Правоохоронці розшукують правопорушника, який вчинивши опір, втік з місця події. Водій “Опель Вектра”, вчинив непокору працівникам поліції. Втікаючи з місця події, правопорушник наїхав на...

Правоохоронці розшукують правопорушника, який вчинивши опір, втік з місця події.

Водій “Опель Вектра”, вчинив непокору працівникам поліції. Втікаючи з місця події, правопорушник наїхав на одного з поліцейських та пошкодив службовий автомобіль. Правоохоронцям довелося застосувати зброю.

Інцидент трапився вчора, 11 квітня, близько 18.15 год. Поліцейські отримали інформацію про те, що водій автомобіля марки “Опель Вектра”, (державні номерні знаки польської реєстрації), керує вказаним транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння. Авто патрульні виявили у с. Старий Лисець Тисменицького району. З метою його зупинення працівники поліції подали звуковий сигнал та увімкнули червоні проблискові маячки. Однак, водій автомобіля ці та інші вимоги правоохоронців проігнорував, – інформує ГУНП в Івано-Франківській області.

Рухаючись в с. Підлісся Тисменицького району, автодорогою Н-10 Стрий-Чернівці, водій автомобіля марки “Опель Вектра”, зупинився, після чого інспектор підійшов до нього. Представившись, попросив водія вимкнути двигун та надати документи для перевірки. Однак водій поводив себе зухвало. Не реагуючи на зауваження поліцейських, рухаючись заднім ходом, намагаючись втекти, наїхав на працівника поліції. Відтак порушник почав різко рухатись в сторону іншого працівника поліції, на якого також вчинив наїзд.

З метою попередження подальших злочинних дій водія, полісмен здійснив попереджувальний постріл вгору.

Однак, і після цих дій на вимоги працівника правоохоронного органу водій не реагував. Тому інспектор, здійснив 3 постріли в напрямку шин автомобіля марки “Опель Вектра”, але водій втік. 
У подальшому працівниками поліції у лісі, неподалік с. Старий Лисець, було виявлено покинутий автомобіль.

Полісмени отримали тілесні ушкодження у вигляді садна лівої гомілки та правого передпліччя, іншому – садна м’яких тканин правого передпліччя.

Наразі, правоохоронці вживають заходи, спрямовані на встановлення місця знаходження водія-втікача. Його особа встановлена.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Дії зловмисника кваліфіковано за ознаками вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.2. ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.

Читайте також: Нічна погоня в Івано-Франківську: водій врізався в авто патрульних і намагався втекти

Категорії
Новини
Новини
Loading...