Руслан Марцінків з дружиною обрали свого сімейного лікаря. ФОТО

Міський голова Івано- Франківська на своїй сторінці у Фейсбук розповів про процедуру підписання декларації з сімейним лікарем. “Сьогодні разом з дружиною Oksana Martsinkiv підписали декларації з...

Міський голова Івано- Франківська на своїй сторінці у Фейсбук розповів про процедуру підписання декларації з сімейним лікарем.

“Сьогодні разом з дружиною Oksana Martsinkiv підписали декларації з нашим новим сімейним лікарем. Відтепер обслуговуватимемось в міській поліклініці №5. Підписати декларацію дуже просто, це забрало від сили 15 хв. нашого часу.

Не зволікайте, адже деякі лікарі вже мають близько 1500 пацієнтів, з максимально допустимих 1800 для сімейного і 2000 для терапевта. Найкращі фахівці найшвидше вичерпують ліміт, тож поспішайте обрати лікаря. Ви можете пристати на поради друзів, почитати відгуки про лікаря чи ж підписати декларацію зі своїм звичним терапевтом або педіатром. Територіального обмеження немає, головне, аби ви довіряли медику і вам зручно було з ним працювати. Найкраще визначитись до 1 липня.

Навіть мешканці сусідніх сіл можуть обслуговуватись у наших міських лікарів. Запрошую й таких, адже в Івано-Франківську близько 800 висококваліфікованих фахівців, з якими можна підписати декларацію”, – написав Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Читайте також: Більше 40 тисяч франківців підписали декларації з лікарями

Категорії
Здоров'я
Новини
Loading...