Більше 500 франківчанок взяли участь у програмі «Дій сьогодні»

У восьми жінок з Івано-Франківська, що взяли участь у програмі, яка спрямована на збереження жіночого здоров’я, «Дій сьогодні», виявлено підозру на онкозахворювання. В той же час радісною...

У восьми жінок з Івано-Франківська, що взяли участь у програмі, яка спрямована на збереження жіночого здоров’я, «Дій сьогодні», виявлено підозру на онкозахворювання.

В той же час радісною новиною для 4 жінок стало виявлення вагітності, інформує WestNews.

«Нам приємно, що учасниці, після проходження огляду чують: « Ви здорові!» або ж «Вітаємо, ви скоро будете мамою!». Добре, що вдалося виявити і жінок на ранніх стадіях онкозахворювань, що дає можливість вчасного лікування. Не відкладайте огляд у лікаря, скористайтесь цією програмою та зробіть крок у здорове майбутнє вже сьогодні!», – наголошує Оксана Савчук.

Програма триває вже третій тиждень, і кількість жінок, які взяли в ній участь, з кожним днем все зростає.

Щодня з 8:00 до 13:00, до п’яти поліклінік та трьох жіночих консультацій звертаються жінки, уже понад 500.Вони пройшли огляд у гінеколога, зробили загальний аналіз крові (181), УЗД- обстеження (214), а також були направлені на кольпоскопію (176 жінок).

Зазначена програма триватиме ще два тижні, до 14 червня включно. Першого тижня участь у програмі взяли жінки різного віку, від 25 до 55 років і старші.

Читайте також: На Прикарпатті жінка обікрала орендований будинок

Категорії
Здоров'я
Новини
Loading...