Хлопчику з Прикарпаття потрібно 30 тисяч євро на операцію, щоб могти чути

Небайдужих просять допомогти зібрати кошти на операцію для маленького Михайлика Дякун з Монастирчан, Богородчанського району. Михайлик з’явився на світ у серпні 2016 року. Коли хлопчику був...
Небайдужих просять допомогти зібрати кошти на операцію для маленького Михайлика Дякун з Монастирчан, Богородчанського району.

Михайлик з’явився на світ у серпні 2016 року. Коли хлопчику був рік з’ясувалось що він нічого не чує. Лікарі поклали діагноз – двобічна сенсоневральна глухота. Потрібна кохлеарна операція.

Минулого року хлопчика поклали у чергу на безкоштовну операцію, але чекати треба дуже довго.

«Хочу звернутися до добрих і небайдужих людей.Очікування нашого найдорожчого синочка перетворилося у справжнє випробування. Михайлик народився передчасно і вже з перших днів життя змушений був виборювати своє право жити, проте з Божою допомогою і неймовірними зусиллями лікарів він вижив. Та довгих 2 місяці реанімації не минули безслідно, як наслідок – новий діагноз «Двобічна сенсоневральна глухота». Михайлик взагалі нічого не чує. Йому може допомогти тільки кохлеарна імплантація, вартість якої 30 тис євро. Я розумію, що всім зараз нелегко і в кожного свої проблеми, та прошу вас допоможіть моєму синочкові почути цей світ. Дуже хочеться почитати йому казочку перед сном, сказати як я його люблю і що в нього все буде добре! Кожна ваша гривня наблизить Михайлика до нашої мрії», – звертається мама.

Номер картки у Приват Банку: 5168 7573 4460 2885 – Дякун Віра Василівна

Номер мами: 0680414131

Читайте також: Пораненому 22-річному бійцю з Прикарпаття потрібна допомога

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...