В Коломиї відкрили ангіографічний кабінет та нове приймальне відділення. ФОТО

18 червня – урочисто у Коломийській центральній районній лікарні відкрили нове приймальне віділення та центр ангіографічного обстеження та інтервеційної терапії. На таку подію завітали...

18 червня – урочисто у Коломийській центральній районній лікарні відкрили нове приймальне віділення та центр ангіографічного обстеження та інтервеційної терапії. На таку подію завітали представники влади, духовенство та медпрацівники.

Нагадаємо, що під час візиту на Прикарпаття прем’єр-міністр України Володимир Гройсман передав сертифікат і зазначив, що у Коломиїі невдовзі працюватиме новий ангіограф, придбаний за кошти державного та обласного бюджетів, – повідомляє Коломия Сьогодні.

Вартість сучасного ангіографа становить близько 25 мільйонів гривень. Це унікальний апарат, на якому видно карту судин потрібного органу чи конкретної частини тіла.

В Україні було закуплено 13 ангіографів, один з них для Коломиї.

Варто відзначити, що на реконструкцію приймального віділення та ангіографічного кабінету з бюджету Коломийскьої районної ради виділено понад 1 млн.грн, депутатами міської ради – 700 тисяч, з області виділили 360 тисяч, а також долучилися керівники ОТГ та виділили 100 тисяч гривень.

Читайте також: Прикарпатського медика відзначено званням «Заслужений лікар України»

Категорії
Здоров'я
Новини
Loading...