Громада Ланчина звернулася до ГПУ та Авакова через батька та сина, які тероризують селище. ВІДЕО

Мешканці селища Ланчин Надвірнянського району вирішили звернутись до генерального прокурора України та міністра внутрішніх справ, щоби ті проконтролювали розслідування кримінальної справи щодо двох місцевих...

Мешканці селища Ланчин Надвірнянського району вирішили звернутись до генерального прокурора України та міністра внутрішніх справ, щоби ті проконтролювали розслідування кримінальної справи щодо двох місцевих мешканців.

Із кулаками, биткою та пістолетом на беззбройних односельців – двоє жителів Ланчина, батько та син, відлупцювали таксистів. Це засвідчує відео з камери спостереження місцевого магазину, пише КУРС.

Дісталося і випадковій перехожій, яка вирішила зняти інцидент на телефон, ідеться у сюжеті ТСН.

“Старший чоловік вихопив у мене телефон і почав кидати до дороги. Я казала, що нічого не вспіла зняти, просила, щоби віддав телефон. Ну то він мене почав матами обзивати, потім вдарив по лиці і по шиї”, – розповіла потерпіла Любов Голіней. 

Через адвоката батько каже: це був самозахист, бо 22-рчного сина напередодні зацькували таксисти, тож він приїхав його захистити. А пістолет був іграшковий.

 

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...