У Богородчанах відбувся благодійний концерт по збору коштів для ремонту реабілітаційного центру. ФОТО/ВІДЕО

Вже кілька років Богородчанська районна Благодійна Організація “Світла Надія” та батьки дітей з інвалідністю виборювали приміщення для реабілітаційного центру. Нарешті приміщення отримали, але тепер...

Вже кілька років Богородчанська районна Благодійна Організація “Світла Надія” та батьки дітей з інвалідністю виборювали приміщення для реабілітаційного центру. Нарешті приміщення отримали, але тепер потрібні немалі кошти, щоб довести його до ладу.

“У середу, 26 вересня, відбувся “Благодійний концерт по збору коштів для ремонту реабілітаційного центру. Зібрали суму 14 331гр. та 40 доларів , ми дуже гарно дякуємо всім людям за пітримку. Хочемо щиро подякувати Руслані Денега та її чарівним артистам, Кароліні Паранюк та Паранюку Ярославу Дмитровичу, Ірині Суслик, Тетяні Бариляк та Богородчанському будинку культури та нашому “Клоуну “з Калуша. Щиро дякуємо всім хто розмальовував личка”, – йдеться в дописі на сторінці фейсбук Голови Благодійної Організації “Світла Надія” – Надії Стефурак.

Також діткам потрібно закупити різноманітне устаткування та інші засоби для реабілітації. Кожні перечислені 5 -10 гривень – велика допомога!

Усі, хто бажає допомогти, можуть перерахувати кошти на рахунок ПриватБанку:

26009052530423 МФО 336677 ОКПО 38816561″ Світла Надія”.

Світлина від Людмили Клос Гусак.

Світлина від Людмили Клос Гусак.

Світлина від Марічки Пазинюк.

Світлина від Людмили Клос Гусак.

Світлина від Марічки Пазинюк.

Світлина від Марічки Пазинюк.

Світлина від Марічки Пазинюк.

Світлина від Надії Стефурак.

Світлина від Олега Демянюка.

Світлина від Надії Стефурак.

Читайте також: Вірян запрошують взяти участь в XXIII Міжнародній прощі Вервиці у Погоні. ПРОГРАМА

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...