Сироті з Калуша за кошти бюджету прибдали квартиру в Івано-Франківську. ФОТО

Сироті з Калуша за бюджетні кошти прибдали квартиру в Івано-Франківську. Коштом субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання житла та приміщень для розвитку...

Сироті з Калуша за бюджетні кошти прибдали квартиру в Івано-Франківську.

Коштом субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа, придбано у власність квартиру для дитини-сироти. Ключі від квартири начальник служби у справах дітей міської ради Леся Дзундза передала 16-річному Андрію, пише МІСТО.

Однокімнатна квартира знаходиться в місті Івано-Франківськ по вулиці Бельведерська, загальною  площею 33,59 кв. м. (житлова площа 17, 54 кв.м.)  відповідає санітарним нормам та придатна для проживання.  Вартість житла – 327 320 грн., з них 11 320,00 грн. – це оплата усіх витрат, пов’язаних з нотаріальним посвідченням цього договору, оформленням права власності на квартиру та сплатою передбачених законодавством податків, зборів та інших обов’язкових платежів.

Читайте також: Один з Івано-Франківських автобусних маршрутів курсуватиме за новим графіком

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...