Професор франківського вишу отримав звання заслуженого діяча науки і техніки України. ФОТО

Днями під час засідання 27-ї сесії обласної ради керівники області вручили прикарпатцям державні та обласні нагороди. Серед відзначених — завідувач кафедри патофізіології, професор ІФНМУ...

Днями під час засідання 27-ї сесії обласної ради керівники області вручили прикарпатцям державні та обласні нагороди. Серед відзначених — завідувач кафедри патофізіології, професор ІФНМУ Любомир Заяць. Йому присвоїли звання Заслуженого діяча науки і техніки України.

З 2007 року Любомир Заяць завідує кафедрою патофізіології Івано-Франківського національного медичного університету. Сфера наукових досліджень викладача і науковця — патогенетичні механізми розвитку легеневої патології при дії екзо- та ендогенних факторів.

Колектив та керівництво вишу вітає свого колегу та бажає і надалі працювати з ентузіазмом, розвивати науку та бути добрим прикладом для нової генерації вчених.

Нагадаємо, нещодавно на засіданні наукового Товариства патофізіологів України Любомиру Зайцю вручили медаль.

До слова, у числі вчених університету є десять заслужених діячів науки і техніки України, серед яких Степан Геник, Нестор Середюк, Микола Рожко, інші.

Читайте також: У Долині відкрили меморіальну дошку учаснику АТО Руслану Чернилевському. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...