В Івано-Франківську обговорили Антикорупційну програму на 2019 рік

Сьогодні, 22 травня представники громадськості обговорили Антикорупційну програму Івано-Франківської обласної державної адміністрації на 2019 рік. Проект антикорупційної програми представила завідувач сектору з питань запобігання...

Сьогодні, 22 травня представники громадськості обговорили Антикорупційну програму Івано-Франківської обласної державної адміністрації на 2019 рік.

Проект антикорупційної програми представила завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції апарату ОДА Ольга Ханенків, пише Бліц-Інфо.

За словами Ханенків, програма регламентується органами державної влади. Від громадськості очікують конкретних пропозицій щодо розділів програми.

“Тож, які мають бути основні розділи: Засади загальної відомчої політики щодо запобігання та протидії корупції, оцінка корупційних ризиків у діяльності облдержадміністрації, заходи щодо усунення виявлених корупційних ризиків, осіб, відповідальних за їх виконання, строки та необхідні ресурси та навчання. Хочу звернути увагу на навчання та заходи поширення інформації щодо програм антикорупційного спрямування”,- пояснює чиновниця.

Особливу увагу на заході приділили саме навчанню. Його проводитимуть для працівників райдержадміністрації, ОТГ, представників департаментів і управлінь, а також інших працівників. Ольга Ханенків зауважила, що в Антикорупційній програмі, яка є на сайті облдержадміністрації, також викладено графік навчань.

“Навчання у нас заплановане кожного місяця. Про нього будемо повідомляти на сайті. Можливо, будуть зміни у тематиці, можливо, є питання які не враховані, або які вас найбільше цікавлять. Тому чекаємо пропозицій”,- звернулась до громадськості Ханенків.

Після усіх обговорень Антикорупційну програму відправлять на погодження в НАЗК.

Читайте також: У франківських школах незабаром з’являться “антикорупційні” уроки

Категорії
Новини
Новини
Loading...