Переплутав з мобільним телефоном: у Франківську чоловік викрав з магазину зчитувач штрих-коду

Поліцейські охорони завдяки камерам відеоспостереження затримали крадія зчитувача штрих-коду вартістю понад 30 тисяч гривень. Днями близько 21-ї години на пульт централізованого спостереження Управління поліції...

Поліцейські охорони завдяки камерам відеоспостереження затримали крадія зчитувача штрих-коду вартістю понад 30 тисяч гривень.

Днями близько 21-ї години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони надійшов сигнал “тривога” з охоронюваного магазину по вулиці Коновальця. Негайно на об’єкт було скеровано наряд реагування Управління поліції охорони в Івано-Франківській області, інформує Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

Як з’ясувалось, чоловік, перебуваючи в магазині, викрав зчитувач штрих-коду, котрий знаходився на стелажі у відділі продажу алкогольних напоїв, на якому працювала менеджер цього магазину. Скориставшить, що за його діями ніхто не спостерігає, чоловік приховав знахідку та намагався непомітно вийти із торгової зали.

Неправомірні дії чоловіка помітив старший охорони, який стежив за монітором камер спостереження та одразу натиснув кнопку термінового виклику поліції. За лічені хвилини на об’єкт прибули поліцейські охорони та затримали зловмисника.

Правоохоронці одразу вилучили крадене. Чоловік у крадіжці зізнався. Він думав, що це мобільний телефон.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Смертельна ДТП на Грушевського: поліція розповіла деталі. ВІДЕО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...