У Франківську покажуть унікальний мюзикл «Ти особливий». ВІДЕО

У неділю 1 грудня, о 15:00 в Арена Центрі франківцям покажуть мюзикл для всієї родини «Ти особливий». Мюзикл вже об’їздив понад 20 міст України,...

У неділю 1 грудня, о 15:00 в Арена Центрі франківцям покажуть мюзикл для всієї родини «Ти особливий».

Мюзикл вже об’їздив понад 20 міст України, де збирав повні зали глядачів,- пише Фіртка.

Що цікаво, мюзикл має велику соціальну складову, адже біля 100 квитків буде роздано дітям-сиротам та дітям із малозабезпечених сімей.

Автори та постановники вистави – це професіонали, які брали участь у великих творчих проєктах в різних містах України та за її межами – сценаристи, режисери, композитори, балетмейстери, педагоги з пластики та вокалу, дизайнери, відеоінженери, аранжувальники, художники-декоратори, звукорежисери, художники зі світла та інші.

Постановники разом з дітьми-артистами закликають кожну людину пізнати свою унікальність. Тому що щасливими люди стають не завдяки своїм досягненням, накопиченим благам або похвалі інших людей. Справжнє відчуття щастя можна знайти лише у виконанні свого призначення і в умінні будувати гармонійні відносини.

“Як дізнатися для чого ти народжений? Як бути собою, не ховаючись від інших? Відповіді на ці питання ви знайдете, прийшовши разом на мюзикл”, – кажуть автори мюзиклу.

Читайте також:  Мюзикл “Гуцулка Ксеня” Франківського драмтеатру переміг одразу в трьох номінаціях на фестивалі комедії. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...