Перемога в трьох номінаціях: компанія M GROUP DEVELOPMENT знову стала лідером ринку нерухомості. ФОТО

Вже не вперше Міжнародна Будівельна Компанія M GROUP DEVELOPMENT отримує престижні нагороди та визнання на всеукраїнському та міжнародному рівнях. Цьогоріч компанія отримала одразу три...

Вже не вперше Міжнародна Будівельна Компанія M GROUP DEVELOPMENT отримує престижні нагороди та визнання на всеукраїнському та міжнародному рівнях. Цьогоріч компанія отримала одразу три нагороди в різних номінаціях.

Українська Народна Премія визнала M GROUP DEVELOPMENT (М Груп Девелопмент) девелоперівською компанією Івано-Франківська 2019 року, і не дарма. На сьогодні компанія збудувала і здала в експлуатацію 9 неймовірних проєктів. Це сучасне житло високої якості, яке зведено із застосуванням інноваційних технологій та відповідає високим стандартам будівництва. Житлові комплекси характеризуються не тільки високою якістю та сміливими архітектурними рішеннями – ці будинки стають справжньою окрасою міста Івано-Франківськ, а перемога в такій номінації – ще один тому доказ.

Українська Народна Премія – наймасштабніший в Україні щорічний конкурс, в межах якого перед українськими споживачами постає важливе та відповідальне завдання – визначити кращі товари та послуги шляхом онлайн голосування. Ця премія має найкращу динаміку розвитку впізнаваності та довіри споживачів, а переможці номінацій отримують величезний кредит довіри від українців.

Нагорода від Української Народної Премії підтверджує лідерські позиції на ринку, професійність керівництва і менеджменту компанії, ефективність організаційної структури, злагодженість бізнес процентів та неперевершеність якість і послуг.

Від Українського Будівельного Олімпу за підсумками цього року команда M GROUP DEVELOPMENT перемогла одразу в двох номінаціях – Стрімкий розвиток та масштабне будівництво у Європі та лідер ринку житла Західної України.

Компанія досягла значного успіху в Україні, а також здійснює будівництво в Польщі. Інноваційні підходи до будівництва та маркетингові стратегії, якими компанія керується у Європі, успішно реалізовує і в Україні, тим самим впроваджує нові європейські тренди на українському ринку нерухомості.

Український Будівельний Олімп – щорічна професійна премія, яка обирає лідерів в будівельній галузі. Відбір учасників програми та визначення переможців проводиться аналітичним підрозділом Секретаріату українських премій на основі фінансового аналізу відповідних документів, наданих будівельними організаціями. Додатково проводиться аналіз рейтингів і моніторинг ринку будівельних послуг, дані яких ураховуються при складанні звіту по кожному учаснику програми. При проведенні аналізу враховуються кількісні показники, до яких входить обсяг реалізації та прибуток, якісні оцінки динаміки розвитку будівельної організації, позиціювання в будівельній галузі за видами робіт і послуг та показники маркетингового та кадрового потенціалу.

При формуванні критеріїв відбору і оцінки претендентів на звання Лауреата Премії “Український будівельний олімп” враховуються не тільки їхні виробничі успіхи та економічна значимість, але й відповідність форм і напрямків їхньої діяльності етиці ведення бізнесу, соціальна значимість проєктів і програм, що проводяться будівельною організацією, у загальноукраїнському масштабі. Відзнаки від Українського Будівельного Олімпу доводять лідерство компанії в будівельній галузі та професіоналізм всієї команди.

M GROUP DEVELOPMENT – амбітна компанія, яка не боїться експериментів та відкрита до новинок на нерухомому ринку. Компанія стрімко, як для свого віку, розвивається, реалізовує грандіозні проєкти в Україні та Європі, гармонійно інтегрує нові комплекси в архітектуру міста, забезпечуючи своїх клієнтів житлом європейського рівня.

Читайте також: Терміново потрібні кошти на лікування 9-місячного малюка. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...