В Івано-Франківську затримали хулігана, який порізав ножем чоловіків

Поліцейські охорони затримали нетверезого чоловіка, який вчинив бійку. Інцидент трапився біля одного з магазинів по вулиці Довгій, що у місті Івано-Франківськ, інформує Фіртка з посиланням на...

Поліцейські охорони затримали нетверезого чоловіка, який вчинив бійку.

Інцидент трапився біля одного з магазинів по вулиці Довгій, що у місті Івано-Франківськ, інформує Фіртка з посиланням на поліцію охорони.

Там, група нетверезих чоловіків намагалася влаштувати розбірки, а згодом вчинили бійку. Аби втихомирити хуліганів, працівникам магазину довелось викликати поліцію охорони, натиснувши кнопку «Термінового виклику поліції».

По прибуттю на місце події до поліцейських охорони звернулись потерпілі та вказали на невідому особу, яка завдала їм тілесні ушкодження – порізи на обличчі, предметом схожим на ніж. Побачивши правоохоронців підозрюваний, намагався втекти з місця злочину, але був затриманий поліцейськими охорони.

Затриманим виявився місцевий житель, раніше судимий за аналогічні злочини.

На місце події викликані карета швидкої допомоги для надання медичної допомоги та наряд слідчо-оперативної групи для за документування даного факту.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Долині хулігани знову повикидали сміттєві урни в озеро. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...