На пункті пропуску “Краковець” ввечері палили шини. ФОТО/ВІДЕО

На пункті пропуску “Краковець” неподалік від кордону з Польщею ввечері 23 січня палили шини. Про це повідомив у Facebook депутат Львівської міської ради Ігор...

На пункті пропуску “Краковець” неподалік від кордону з Польщею ввечері 23 січня палили шини.

Про це повідомив у Facebook депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, опублікувавши відео з місця події, пише “Уніан”.

“Пропускний пункт Краківець. Люди палять шини, як заявлять люди: Митники щось дуріють і не працюють. Також пишуть інші люди: Я стою в черзі вже 5 годин на в’їзд в Україну. Дорогу перекрили ті, хто возять товар на tax free, бо їх більше почали перевіряти, вдень вони почали жалітися, що митники усі підряд поглиблено перевіряють”, – написав Зінкевич.

“Історія з Краківцем продовжується. Зараз громадяни, які везли товари під “норму” перейшли до паління шин та перекрили кордон. В такий спосіб вони намагаються прорватись в Україну з товаром без розмитнення”, – повідомили в в Галицькій митниці.

Інформацію про складну ситуацію на пункті пропуску також розмістили у спільноті Антикорупційний моніторинг Львівщини.

“З інсайдерських джерел стало відомо, що працівники митниці протягом дня відверто заповільнюють роботу пропускного пункту, проводять незрозумілі додаткові перевірки та прямо натякають на хабар. Утворились величезні черги, деякі люди стоять більше 10 годин, саме через це розпочались протести”, – зазначено в публікації.

У Держприкордонслужбі інцидент поки офіційно не коментували.

Головне фото – видання “Уніан”.

Читайте також: На Прикарпатті горів елітний “Lexus”

Категорії
Новини
Новини
Loading...