На Франківщині через сильний вітер на рейсовий автобус впало дерево. ФОТО

24 лютого о 07:01 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в селі Хом’яківка Тисменицького району в результаті посилення вітру відбулось падіння дерева...

24 лютого о 07:01 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в селі Хом’яківка Тисменицького району в результаті посилення вітру відбулось падіння дерева на автомобільну дорогу перед рейсовим автобусом “Мерседес Бенс”, який слідував за маршрутом “Нові Кривотули – Івано-Франківськ” та легковим автомобілем “Ніссан”.

В результаті падіння дерева пошкоджено бокове скло автобуса, легковий автомобіль без пошкоджень. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №2 міста Тисмениця розрізали гілки поваленого дерева. Ще до приїзду пожежно-рятувальних підрозділів, з автобуса каретою швидкої невідкладної медичної допомоги до Тисменицької ЦРЛ доставлено пасажира, 1958 р.н.. Всього в автобусі перебувало 15 осіб.

Потерпілого після надання медичної допомоги відпущено за місцем проживання.

Станом на 09:00 24 лютого пожежно-рятувальними підрозділами Управління ДСНС в області здійснено 10 виїздів для надання допомоги населенню в результаті посилення вітру в місті Івано-Франківськ, Галицькому, Калуському, Тисменицькому та Рогатинському районах. Розпилено гілки 10 дерев, прибрано уламки 2 крівель будівель. Залучено 45 чоловік особового складу на 10 одиницях техніки.

5.jpg

Читайте також: Зимовий “реванш”: в Україні днями — сильний вітер, хуртовини та ожеледиця

Категорії
Новини
Новини
Loading...