Поліцейські Прикарпаття розшукують водія, який наїхав на жінку і втік

Поліцейські розпочали кримінальне провадження і встановлюють місцезнаходження автомобіля, який причетний до ДТП у Калуському районі. Також з’ясовується хто саме керував транспортним засобом на момент...

Поліцейські розпочали кримінальне провадження і встановлюють місцезнаходження автомобіля, який причетний до ДТП у Калуському районі. Також з’ясовується хто саме керував транспортним засобом на момент аварії.

Нагадуємо,  24 лютого о 06:30 сталася ДТП у с. Копанки. Невстановлений автомобіль сірого кольору вчинив наїзд на 51-річну місцеву мешканку, яка йшла узбіччям дороги. У постраждалої перелом руки і забої. Водій після зіткнення не зупинився, не надав медичної допомоги потерпілій і покинув місце ДТП. Правоохоронцями Івано-Франківщини проводяться заходи для встановлення транспортного засобу.

“Просимо усіх, хто став очевидцем аварії телефонувати на лінію “102””, – йдеться у повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ. Тривають слідчі (розшукові) дії.

“Водії, не залишайте місце ДТП і постраждалих у безпорадному стані без допомоги. Нагадуємо, що за це передбачена відповідальність за ч. 1 ст. 135 КК України, де зазначається наступне: завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження через малолітство, старість, хворобу або внаслідок іншого безпорадного стану, якщо той, хто залишив без допомоги, зобов’язаний був піклуватися про цю особу і мав змогу надати їй допомогу, а також у разі, коли він сам поставив потерпілого в небезпечний для життя стан, – карається обмеженням волі на строк до двох років або позбавленням волі на той самий строк”, – зазначають правоохоронці.

Читайте також: У Долині посеред вулиці знайшли непритомного чоловіка. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...