На Івано-Франківщині відсканують в 3D 50 об’єктів спадщини

Віртуалізовані об’єкти будуть розміщені на спеціалізованому сайті проєкту   Про це повідомив начальник відділу туризму управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації...

Віртуалізовані об’єкти будуть розміщені на спеціалізованому сайті проєкту

 

Про це повідомив начальник відділу туризму управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації Віталій Передерко, пишуть Версії.

“У 2020 році Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу за нашого сприяння у рамках реалізації ґрантового проєкту «Розвиток транскордонного співробітництва щодо популяризації об’єктів історичної та культурної спадщини на транскордонній території Румунії і України» проведе 3D сканування 50 об’єктів спадщини, які мають культурно-мистецьку, історичну цінність і є туристично привабливими”, – нписав Віталій Передерко.

Віртуалізовані об’єкти будуть розміщені на спеціалізованому сайті проєкту і на головному туристичному порталі області www.iftourism.com.

Читайте також: У богородчанському парку оновлять дитячий майданчик

Категорії
Новини
Новини
Loading...