Поліцейські Івано-Франківщини розслідують ДТП, у яких одна людина загинула, а дві – постраждали

Смертельна аварія трапилася на Городенківщини, а на Тлумаччині у ДТП постраждав неповнолітній. За двома фактами слідчими розпочаті кримінальні провадження. Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області....

Смертельна аварія трапилася на Городенківщини, а на Тлумаччині у ДТП постраждав неповнолітній. За двома фактами слідчими розпочаті кримінальні провадження.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

28 квітня на лінію “102” надійшло повідомлення про ДТП у Городенківському районі між селами Городниця і Передівання. Виїздом правоохоронців встановлено, що між населеними пунктами перевернувся трактор. 30-річний водій, місцевий мешканець, виконував розворот, але не врахував дорожню обстановку внаслідок чого трактор перекинувся. Разом з водієм у кабіні був 20-річний пасажир. Через аварію водій загинув на місці події, а пасажира з переломом ноги доставлено до медзакладу.

Того ж дня о 13:00 сталася аварія у селі Долина, що на Тлумаччині. Поліцейські на місці події з’ясували, що 56-річний водій автомобіля ГАЗ їхав заднім ходом в складське приміщення і вчинив наїзд на 17-річного хлопця. Через ДТП неповнолітній доставлений до лікарні з численними травмами. Водій вантажного самоскиду – тверезий.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ. Тривають слідчі дії.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Читайте також: Весняний Івано-Франківськ захоплює красою. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...