“Стоп реванш”: протестувальники прийшли під будинок Зеленського

У Києві “Рух опору проти капітуляції” організував акцію протесту проти політики президента Зеленського. Після мітингу на Майдані Незалежності протестувальники прийшли під будинок глави держави....

У Києві “Рух опору проти капітуляції” організував акцію протесту проти політики президента Зеленського.

Після мітингу на Майдані Незалежності протестувальники прийшли під будинок глави держави. Вони обклеїли паркан та ворота листівками і розійшлись. Учасники акції вважають, що Зеленський капітулює перед РФ. У протесті взяли участь представники “Національного корпусу”, “Свободи”, “Демократичної сокири” та інших політсил. Про це інформує hromadske.

Протестувальники, яких зібралось кілька сотень осіб, вимагали від Зеленського “припинити капітулювати” перед Росією, звільнити затриманих майданівців та волонтерів.

У травні виповнився рік з часу, як посаду президента України обійняв Володимир Зеленський. Це рік реваншу Кремля. Зеленський зі своєю командою крок за кроком впроваджує політику капітуляції перед агресором,
– мовиться у повідомленні організаторів акції.

Серед вимог – звільнення Андрія Єрмака

Також серед вимог – зближення з ЄС та НАТО та відставка глави Офісу Президента Андрія Єрмака. Непокоїть людей, що вийшли на Майдан, і кадрова політика Зеленського – його друзі при владі та представники режиму Януковича.

Учасники обклеїли листівками паркан будинку Зеленського

Після акції на Майдані Незалежності люди прийшли на Європейську площу, де встановили червоно-чорний прапор на місці загибелі учасника Революції Гідності Сергія Нігояна.Згодом протестувальники прийшли під будинок на вулиці Грушевського, де за їхньою інформацією, мешкає президент Зеленський. Мітингувальники обклеїли листівками паркан та ворота будівлі. Після цього акція завершилась.

Читайте також: В Івано-Франківську вшанували пам’ять першого голови ОУН

Категорії
ВСЕУКРАЇНСЬКІ НОВИНИ
Новини
Loading...