В Івано-Франківську муніципали затримали двох нетверезих хуліганів. ФОТО

Вчора, 23 травня, в ході пішого патрулювання площі Привокзальної, працівники Муніципальної інспекції виявили чоловіка, який в стані алкогольного сп’яніння чіплявся до людей і випрошував...

Вчора, 23 травня, в ході пішого патрулювання площі Привокзальної, працівники Муніципальної інспекції виявили чоловіка, який в стані алкогольного сп’яніння чіплявся до людей і випрошував гроші на алкоголь.

Муніципали спробували з ним поспілкуватися, але на них він відреагував агресивно. Вони передали порушника працівникам поліції, які склали на нього протоколи за дрібне хуліганство та перебування в громадському місці в стані алкогольного сп’яніння, повідомлять на сторінці Муніципальної інспекції Івано-Франківська у Фейсбук.

Уже через декілька годин врни знову зустріли цього чоловіка. Цього разу він розпивав спиртні напої в громадському місці.

“Відповідно наші працівники склали протокол за розпиття спиртних напоїв в громадських місцях”, – йдеться в дописі.

Ще через дві години чоловік з’явився на площі Привокзальній з товаришем, який теж був добряче напідпитку. Алкоголь додав цим чоловікам відчуття “героїзму” і великої “фізичної сили”, тому вони вирішили з’сувати, чому  інспектори не дають їм ні випити, ні похуліганити в місті. Після чого один з них спробував нанести удар працівнику Муніципальної інспекції.

Чоловіків було затримано. На місце події вкорте викликали працівників поліції.

“…коли поліція вирішила забрати хуліганів до міського відділу , наш герой дня сказав що свого товариша перший раз бачить, і не просив робити такі дії. Порушника ж який спробував вдарити інспектора забрали до міського відділу поліції для складання відповідних матеріалів”, – повідомляють

Світлина від Муніципальна інспекція Івано-Франківськ.

Світлина від Муніципальна інспекція Івано-Франківськ.

Світлина від Муніципальна інспекція Івано-Франківськ.

 

Світлина від Муніципальна інспекція Івано-Франківськ.

Читайте також: У Івано-Франківській ЦМКЛ не прийматимуть планових хворих до кінця карантину

Категорії
Новини
Новини
Loading...