У Рожнятівському районному суді співробітники судової охорони затримали чоловіка напідпитку

Сьогодні, 27 травня, до Рожнятівського районному суду Івано-Франківської області намагався потрапити чоловік в стані алкогольного сп’яніння, який мав неохайний вигляд і втрачав рівновагу. Про...

Сьогодні, 27 травня, до Рожнятівського районному суду Івано-Франківської області намагався потрапити чоловік в стані алкогольного сп’яніння, який мав неохайний вигляд і втрачав рівновагу.

Про це інформує Територіальне управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області.

Співробітник Служби судової охорони зробив відвідувачу зауваження і повідомив про обмеження пропуску до приміщень судів осіб під дією алкоголю, але його вимоги проігнорували.

З метою охорони громадського порядку і безпеки працівників суду та учасників судового процесу співробітники територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області затримали правопорушника до прибуття представників Рожнятівського відділення поліції.

“Нагадуємо, що відповідно до пункту 4.2 “Правил пропуску осіб до приміщень судів та на їх територію транспортних засобів” забороняється пропуск осіб у стані алкогольного сп’яніння до будівлі суду, органу чи установи системи правосуддя. Така поведінка ображає людську гідність та громадську мораль”, – йдеться у повідомленні.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: У Калуші рятувальники розрізали повалене стихією дерево

Категорії
Новини
Новини
Loading...