За два місяці Івано-Франківськ втратив близько 90 мільйонів гривень податків

За квітень місто втратило близько 50 мільйонів, за травень – 40 мільйонів гривень доходів. Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків під час онлайн-трансляції...

За квітень місто втратило близько 50 мільйонів, за травень – 40 мільйонів гривень доходів.

Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків під час онлайн-трансляції в соціальній мережі Фейсбук третього червня, інформує “Галка”.

“Під час засідання штабу з відновлення економіки Івано-Франкіської ОТГ ми здійснили ряд рішень щодо послаблення оподаткування в місті, зокрема вже за травень ми звільнили від податку першу групу ФОПів, другій групі зменшили на половину, також звільнили від оренди комунального майна, звільнили об’єкти рекламного бізнесу. Майже 30% підприємців були звільнені від оподаткування, і це є надзвичайно важливо, хоча це й великі втрати. За квітень місто втратило близько 50 мільйонів, за травень – 40 мільйонів гривень доходів. А це порядку 20-25% тих, доходів, які ми могли отримати. Крім того, за цей час ми купили резерв ліків та обладнання, який дозволяє нам відновлювати економіку. Також із фахівцями ми розробляємо програму відновлення економіки в Івано-Франкіській ОТГ”, – розповів Руслан Марцінків.

Читайте також: Івано-Франківщина: Біля села Хмелева, що в Дністровському каньйоні, цвіте 25-гектарне ромашкове поле

Категорії
Новини
Новини
Loading...