На Прикарпатті слідчі повідомили про підозру зловмисниці, яка ножем нанесла тяжкі тілесні ушкодження рідній сестрі

Під час побутового конфлікту жінка, перебуваючи у стані сп’яніння, вдарила сестру ножем у живіт. Наразі зловмисниці вже повідомлено про підозру за ч. 1 ст....

Під час побутового конфлікту жінка, перебуваючи у стані сп’яніння, вдарила сестру ножем у живіт. Наразі зловмисниці вже повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі. Проводиться слідство.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

4 липня, близько пів на першу ночі до Коломийського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря Коломийської ЦРЛ про те, що до них каретою швидкої допомоги доставлено 33-річну мешканку району
із проникаючим пораненням черевної порожнини.

Виїздом на місце події поліцейські з’ясували, що того вечора під час спільного розпиття спиртного між потерпілою та її 35-річною сестрою виник конфлікт, в ході якого старша схопила ніж та завдала молодшій ножове поранення.

Свідки події одразу ж викликали «швидку» та поліцію.

Зловмисницю затримали. Їй слідчі повідомили про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі.

Вирішується питання про обрання судом запобіжного заходу.

Наразі слідчі дії тривають.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: На Прикарпатті прокуратура вимагає повернути громаді землю вартістю понад 15 млн грн

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...