На Дністрі спіймали браконьєра, який ловив рибу сіткою. ФОТО

Вчора, 13 липня, у ході здійснення рибоохоронного рейду на річці Дністер поблизу села Корнів Городенківського району рибпатрульні виявили особу, яка здійснювала порушення Правил рибальства....

Вчора, 13 липня, у ході здійснення рибоохоронного рейду на річці Дністер поблизу села Корнів Городенківського району рибпатрульні виявили особу, яка здійснювала порушення Правил рибальства.

За допомогою забороненого знаряддя лову у вигляді ліскової сітки довжиною 10 метрів (вічко 40 мм) було виловлено 71 екземпляр верховодки звичайної (загальною вагою 2 кг) – та 3 екземпляри занесеної до Червоної книги України – яльця звичайного (вагою 100 гр.), чим завдано збитків рибному господарству на суму 2197 грн.

Також в улові виявлено в живому стані 1 екземпляр карася сріблястого та 1 екземпляр окуня звичайного, яких негайно випустили в природне середовище. Державними інспекторами заборонене знаряддя лову вилучене, складено опис-оцінку та акт вилучення водних біоресурсів, адмінпротоколи по ст. 85 ч.4 та ст.90.

Світлина від Івано-Франківський рибоохоронний патруль.

“Якщо Ви стали свідками порушень Правил любительського і спортивного рибальства, порядку придбання чи збуту риби та інших водних ресурсів – телефонуйте на “гарячу лінію” Івано-Франківського рибоохоронного патруля: (097) 392-72-80″, – йдеться у повідомленні.

Світлина від Івано-Франківський рибоохоронний патруль.

Світлина від Івано-Франківський рибоохоронний патруль.

Читайте також: ДТП у Франківську спровокувала сильні затори

Категорії
Новини
Новини
Loading...