На Прикарпатті багатодітна мама через алкоголь занедбала дітей. ФОТО

Працівники ювенальної превенції Тисменицького ВП пильнують за дотриманням прав дітей в кризових сім’ях. Мова йде про родини, які перебувають у складних життєвих обставинах, а...

Працівники ювенальної превенції Тисменицького ВП пильнують за дотриманням прав дітей в кризових сім’ях.

Мова йде про родини, які перебувають у складних життєвих обставинах, а також ті, у яких вчиняється насильство, батьки зловживають спиртними напоями тощо.

Днями ювенальні поліцейські спільно із працівниками служб у справах дітей, соціальними службами відвідали такі родини у селах Милування, Загвіздя та Підлісся. Працівники поліції перевірили, в яких умовах наразі проживають малюки та підлітки, як про них піклуються їх батьки, а також провели профілактичні бесіди з дорослими щодо недопущення насильства в сім’ї, наголосили на належному виконанні обов’язків щодо догляду та виховання дітей.

Водночас в одній з таких сімей ювенальні поліцейські виявили, що 41-річна матір чотирьох дітей через надмірне захоплення алкогольними напоями занедбала дочок та синів. Жінку притягнуто до адмінвідповідальності за невиконання обов’язків щодо виховання дітей.

Читайте також: Операція “Мак”: поліцейські вилучили понад 5600 наркотичних рослин у жителів Івано-Франківщини. ФОТО

Категорії
Надзвичайні новини
Новини
Loading...