Прикарпатські поліцейські продовжують перевіряти дотримання карантинних вимог у розважальних закладах. ФОТО

Поліцейські Івано-Франківщини продовжують проводити перевірки нічних розважальних закладів на предмет дотримання ними карантинних обмежень. Така робота здійснюється на виконання вимог відповідних рішень Кабміну у...

Поліцейські Івано-Франківщини продовжують проводити перевірки нічних розважальних закладів на предмет дотримання ними карантинних обмежень.

Така робота здійснюється на виконання вимог відповідних рішень Кабміну у частині посилення заходів із запобігання поширенню COVID-19. Наразі діє заборона функціонування розважальних закладів, закладів харчування і відпочинку у період з 23-ї вечора до 7 години ранку, інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Відтак мобільні групи у складі складі з поліцейськими, фахівцями державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів перевірили, наскільки їх власники дотримуються визначених умов.

У процесі перевірки поліцейські склали 2 адміністративні протоколи за порушення норм, передбачених ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил карантину людей).

Читайте також: За минулі вихідні на дорогах Прикарпаття у ДТП загинула одна людина та ще двоє травмувалися. ФОТО

Категорії
Місто
Новини
Loading...