Прикарпатські поліцейські затримали грабіжника. ФОТО

Правоохоронці Рогатинщини затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у відкритому заволодінні чужим майном. За фактом грабежу слідчі розпочали кримінальне провадження. Про це інформує пресслужба поліція...

Правоохоронці Рогатинщини затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у відкритому заволодінні чужим майном. За фактом грабежу слідчі розпочали кримінальне провадження.

Про це інформує пресслужба поліція Івано-Франківської області.

Вчора, 24 липня близько 20 години на лінію “102” надійшло повідомлення від мешканця району. Заявник розповів, що помітив односельчанина, який виходив з його будинку. Коли потерпілий підійшов ближче до нього, то останній штовхнув господаря будинку на землю та втік з місця події.
Прибувши на місце виклику поліцейські з’ясували, що зловмисник скористався тим, що двері до будинку були відчиненими і навкруг нікого не було, проник в середину помешкання та викрав гроші.
Уже за пів години дільничний та оперуповноважений встановили місце знаходження та затримали підозрюваного у скоєння грабежу. Йдеться про 47-річного односельчанина потерпілого. При поверхневому огляді затриманого слідчі виявили викрадені грошові кошти.
Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК України.

Наразі вирішується питання про повідомлення йому підозри за ч. 3 ст. ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере чоловіку запобіжний захід.

За таке правопорушення йому загрожує максимальне покарання до восьми років позбавлення волі.

Читайте також: У Бурштині рятувальники відкривали двері квартири, де чоловіків довго не виходив на зв’язок

Категорії
Новини
Новини
Loading...