На Прикарпатті відновлюють автодорогу Івано-Франківськ – Надвірна. ФОТО

На всій протяжності автодороги Т-09-06 Івано-Франківськ – Надвірна тривають масштабні будівельно-ремонтні роботи. Це ділянка від Сервісного центру МВС (місто Івано-Франківськ, вул. Коновальця) до кільця...

На всій протяжності автодороги Т-09-06 Івано-Франківськ – Надвірна тривають масштабні будівельно-ремонтні роботи.

Це ділянка від Сервісного центру МВС (місто Івано-Франківськ, вул. Коновальця) до кільця у селі Черніїв (Івано-Франківська ОТГ). Служба автомобільних доріг в області просить власників транспортних засобів проїжджати від Івано-Франківська до Надвірної і в протилежному напрямку паралельною дорогою Н-09 Мукачево-Львів через Богородчани, інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

Таким чином учасники дорожнього руху уникнуть вимушених заторів через організований реверсний рух у місцях будівельно-ремонтних робіт та покращать умови праці дорожніх бригад.

Окрім того, у САД нагадують, що у цьому році ремонт автошляху державного значення Т-09-06 Івано-Франківськ — Надвірна в рамках Національного проекту Президента України «Велике будівництво» буде повністю завершено.

У рамках поточного середнього ремонту підрядна організація відновлює дорожнє покриття зі зміцненням основи методом холодного ресайклінгу, влаштуванням двох шарів асфальтобетону, дощової каналізації, тротуарів, укріпленням узбіч, нанесенням горизонтальної розмітки, та встановленням нових дорожніх знаків.

Також на мосту в селі Черніїв влаштовано армувальну геотекстильну сітку, верхній шар асфальтобетонного покриття ЩМА-15 товщиною 4,5 см, пофарбовано перильне огородження.

Додамо, що автомобільна дорога загального користування державного значення Т-09-06 Івано-Франківськ – Надвірна протяжністю 26,7 км проходить територією Тисменицького та Надвірнянського районів та є стратегічно важливою для соціально-економічного розвитку Івано-Франківщини і розвитку туристичної галузі.

Читайте також: У Франківську рятувальники розпилюють дерево, яке впало на автівки. ФОТО

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...