У 100-річному калуському храмі Архистратига Михаїла триває масштабна реставрація. ФОТО

У храмі святого Архистратига Михаїла УГКЦ в місті Калуш триває масштабна реставрація пам’ятки архітектури та будівельно-відновлювальні роботи. З благословення настоятеля храму о. Івана Бігуна з Божою...

У храмі святого Архистратига Михаїла УГКЦ в місті Калуш триває масштабна реставрація пам’ятки архітектури та будівельно-відновлювальні роботи.

З благословення настоятеля храму о. Івана Бігуна з Божою поміччю та завдячуючи пожертвам небайдужих парафіян та меценатів розпочались будівельно-відновлювальні роботи та реставраційні. А саме: суцільне перекриття даху храму, будівництво панахидної кімнати, завершення реставрації Притворних стін храму, довгоочікуваний ремонт сходів, повідомили “Вікнам” у пресслужбі парафії святого Архистратига Михаїла.

Парафія складає щиру подяку жерводавцям та меценатам храму:

“Запевняємо Вас, що будемо молитись за Вас та ваші родини, і випрошувати в Бога ласки для Вас на многії Богом Благословенні Літа. Нехай віддячіть Вам Господь Бог сторицею за Ваші добрі Думки, Слова, і Діла. Залишайтеся з нами та творімо Велику Божу Справу”.

Скласти пожертву на храм можна за реквізитами Райффайзен Банк Аваль: 4239 2200 2070 0273.

Читайте також: Сміття, суха трава та автівка: наслідки пожеж на Прикарпатті за минулу добу

Категорії
Життя
Новини
Loading...