Прикарпатські поліцейські розслідують дві ДТП, у яких загинули мотоциклісти та травмувалися пасажири. ФОТО

Внаслідок аварій двоє людей загинуло, а троє осіб травмувались. За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження і з’ясовуються всі обставини ДТП. Перша аварія трапилася...

Внаслідок аварій двоє людей загинуло, а троє осіб травмувались. За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження і з’ясовуються всі обставини ДТП.

Перша аварія трапилася 3 серпня о 01:30 у селі Іванівці, що у Коломийському районі. Поліцейські встановили, що 25-річний водій мотоцикла “Forte FT”, мешканець Надвірнянського району, не врахував дорожньої обстановки, не впорався із керування, з’їхав на узбіччя та допустив наїзд на дерево. У результаті ДТП керманич двоколісника загинув на місці події, інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Інша дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні близько 00:05 у селі Драгомирчани, Тисменицького району. На місце події виїхали патрульні, а також слідчо-оперативна група та встановили, що два мотоцикли, рухаючись зі сторони Івано-Франківська в сторону смт. Лисець допустили зіткнення між собою, внаслідок чого 29-річний водій мотоцикла “Kawasaki”, мешканець Богородчанського району, виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення з автомобілем “Toyota Rav4”. Внаслідок автопригоди водій двоколісного транспортного засобу від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події.

27-річний кермувальник іншого мотоцикла марки “Ямаха”, мешканець Богородчанського району, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та допустив наїзд на огорожу. Водія перевірили на стан алкогольного сп’яніння – він керував у нетверезому стані. Внаслідок аварії він, його 21 – річна пасажирка, а також і пасажир мотоцикла “Kawasaki” отримали тілесні ушкодження та були доставлені в обласну клінічну лікарню. Всі транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

Обставини та причини дорожньо-транспортних пригод з’ясовують слідчі в рамках відкритих кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Читайте також: На Франківщині мотоцикл влетів у дерево: 25-річний водій загинув

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...