На Франківщині поліцейські оперативно встановили зловмисників, які викрали з легковика понад 200 тисяч гривень

Прикарпатські поліцейські оперативно встановили двох чоловіків, які викрали гроші з автомобіля Volkswagen Passat. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Одному із зловмисників повідомлено про...

Прикарпатські поліцейські оперативно встановили двох чоловіків, які викрали гроші з автомобіля Volkswagen Passat. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Одному із зловмисників повідомлено про підозру, а іншого оголошено в розшук.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

6 серпня до поліції із заявою про крадіжку звернувся 47-річний мешканець Коломиї. Потерпілий повідомив, що з автомобіля його дружини, у період з 17:00 по 19:00 6 серпня, невідомі особи викрали 210 тисяч гривень. Автомобіль був зачинений і припаркований на одній із вулиць міста, проте зловмисники шляхом сканування сигналізації проникли в транспортний засіб.

Завдяки злагодженим діям коломийських правоохоронців спільно з оперативниками карного розшуку обласної поліції із залученням спецпідрозділу КОРД та Управління стратегічних розслідувань вдалося встановити осіб, які причетні до крадіжки. Йдеться про двох мешканців Коломиї, які раніше судимі за вчинення аналогічних злочинів. За їх місцем проживання 8 серпня проведено санкціоновані обшуки. В ході них 40-річному чоловіку повідомлено про підозру, а 38-річного коломиянина вдома не було – його оголошено в розшук. Також правоохоронці встановлюють місце знаходження викрадених коштів.

“Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 4. ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Досудове розслідування триває”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У ДТП на Прикарпатті загинула сім’я, – очевидці. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...