У Франківську дитина блукала містом, поки мама приходила до тями після п’янки. ФОТО

Вчора, 13 серпня, у одному з дворів неподалік вокзалу, працівники патрульної поліції виявили малолітню дитину без нагляду. На місце також прибули працівники відділу громадського...

Вчора, 13 серпня, у одному з дворів неподалік вокзалу, працівники патрульної поліції виявили малолітню дитину без нагляду. На місце також прибули працівники відділу громадського порядку муніципальної інспекції, що патрулювали дану територію.

Про це інформують у пресслужбі Муніципальної інспекції Івано-Франківська.

Під час опитування свідків було встановлено, що хлопчика туди привів невідомий чоловік і залишив. Згодом муніципали за описом оперативно затримали дану особу в одному із закладів на території Привокзального скверу, де він розпивав спиртні напої.

Чоловік повідомив, що дитину на нього залишила невідома йому жінка у квартирі його знайомої, а сама кудись відлучилася. Згодом він кинувся на пошуки матері дитини, але безуспішно. Також чоловік вказав адресу, за якою перебував у компанії жінок.

На місце виїхали працівники муніципальної інспекції та поліцейські-ювенали, що оперативно прибули на виклик. У квартирі було виявлено матір хлопчика та власницю помешкання, котрі відходили від святкування, і навіть не звернули увагу на зникнення хлопчика.

Поки тривали пошуки матері, інспектори муніципальної інспекції спільно з працівниками ювенальної первенції опікувалися хлопчиком. В результаті, на матір хлопчика було складено відповідні матеріали, які будуть направлені по місцю проживання матері у відповідні служби”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Івано-Франківську “муніципали” виявили у чоловіка крадений телефон. ФОТО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...