Поліцейські Івано-Франківщини розслідують ДТП, у яких постраждала малолітня дівчинка і двоє дорослих. ФОТО

Аварії трапилися у Городенківському та Снятинському районах. Всі обставини встановлюють слідчі, серед найбільш постраждалих – дитина, яку без свідомості доставлено в лікарню. 18 серпня...

Аварії трапилися у Городенківському та Снятинському районах. Всі обставини встановлюють слідчі, серед найбільш постраждалих – дитина, яку без свідомості доставлено в лікарню.

18 серпня о 17:40 надійшло повідомлення про аварію в Городенці: Volkswagen Passat B5 наїхав на 7-річну дівчинку. За словами водія, дитина раптово вибігла на дорогу. Перебігала її в межах пішохідного переходу (за 2 метри до нього). Всі обставини з`ясує слідство. 23-річний водій, мешканець району, тверезий. Дитину, мешканку райцентру, у важкому стані доставлено у реанімаційне відділення медзакладу.

Того ж дня і в той же час трапилася ДТП на автодорозі Н-10 у Снятинському районі. 25-річний львів`яний автомобілем Mercedes-Benz не дотримався безпечної дистанції руху і зіткнувся з ВАЗ. Останнім керував 71-річний мешканець району. В аварії постраждала 53-річна пасажирка ВАЗ, мешканка Буковини, і водій цього ж транспортного засобу. У водіїв відібрано кров на перевірку стану сп’яніння.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Поліцейські розшукують чоловіка за хуліганство в центрі міста Яремче

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...