В Івано-Франківську презентували книгу про героїв міста. ФОТО

Сьогодні, 23 серпня, у Палаці Потоцьких “Простір Інноваційних Креацій “Палац” відбулася Презентація книги “Івано-Франківськ – місто героїв”. Завдяки роботі з документами, спілкуванню з родичами та колегами...

Сьогодні, 23 серпня, у Палаці Потоцьких “Простір Інноваційних Креацій “Палац” відбулася Презентація книги “Івано-Франківськ – місто героїв”.

Завдяки роботі з документами, спілкуванню з родичами та колегами авторам вдалося зібрати унікальну інформацію про непересічних особистостей у цій книзі. Кожна сторінка – це окремий відрізок історії, що переносить нас у різні епохи.

Ще у 2013 році Івано-Франківська міська рада виступила з ініціативою у простій доступній формі донести до кожного якнайбільше інформації про героїв міста та їх вчинки, про важливі історичні події, які змінили хід історії не тільки столиці Прикарпаття, але України, чи навіть світу.

Саме з метою популяризації українських героїв, які проживали та діяли у нашому місті, прийнята міською радою програма “Івано-Франківськ – місто героїв”. В рамках програми вже встановлено майже півтори сотні анотаційних дощок, які увічнюють пам’ять видатних осіб.

Тепер прийшов час до виходу окремої однойменної книги. Символічно, що її презентація відбулася сьогодні, у День Державного прапора та напередодні Дня Незалежності України.

Читайте також: Декламувала поезію Кобзаря на горі Арарат: франківка встановила рекорд України

Категорії
Культура
Новини
Loading...