Господарський комплекс, суха трава та підсобне приміщення: наслідки пожеж на Прикарпатті

Минулої доби рятувальники ліквідували 4 пожежі. Про це повідомили в управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися. 25 серпня об...

Минулої доби рятувальники ліквідували 4 пожежі.

Про це повідомили в управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися.

25 серпня об 11:28 в селі Чорні Ослави Надвірнянського району виникла пожежа комплексу господарських споруд в приватному господарстві. Вогнем знищено приміщення літньої кухні, стайні, стодоли, покриття над гаражем, 2 автомобілі (Volksvagen T4 та Volksvagen T5), 3 мотоцикли, побутову техніку, документи, 5 т сіна. На пожежі врятовано 2 житлові будівлі та приміщенні автогаражу. Причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

О 12:05 в селищі міського типу Богородчани на вулиці Могильницького виникла пожежа сухої трави на відкритій території місцевого кладовища. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 12:17 в селі Поляниця Болехівської міської ради виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено крівлю. Причина виникнення пожежі – попадання розряду блискавки.

О 18:13 в місті Івано-Франківськ на вулиці Промислова виникла пожежа речей домашнього вжитку в підсобному приміщенні на 1-му поверсі 2-х поверхового житлового будинку. Вогнем знищено мотозапчастини та велозапчастини, 2 акумуляторні батареї, електропдовжувач, пошкоджено дерев’яне перекриття, дерев’яну обрешітку та утеплювач. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина загоряння встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: У Надвірній п’яна пасажирка впала з мотоцикла

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...