У Галицькій лікарні відкрили сучасний рентгенкабінет. ФОТО

Новий рентгенівський апарат, вартість якого 1млн 655 тис. грн, придбано за рахунок коштів районного бюджету та бюджетів Галицької міської та Бовшівської сільської рад. Це...
????????????????????????????????????

Новий рентгенівський апарат, вартість якого 1млн 655 тис. грн, придбано за рахунок коштів районного бюджету та бюджетів Галицької міської та Бовшівської сільської рад.

Це сучасне багатофункціональне обладнання, оснащене рухомою платформою та комп’ютером. Завдяки цифровим технологіям знімки у добрій якості можна передавати з рентгенкабінету до кабінету лікаря або надсилати електронною поштою, інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

“Важливе значення в цей складний час пандемії коронавірусу відіграє своєчасне діагностування хворих. Тому вважаю цей день святом як для лікарів, так і для хворих, – сказала перший заступник голови ОДА Марія Савка на відкритті нового рентгенкабінету в Галицькій районній лікарні. – Вважаю, що лише об’єднавши зусилля у забезпеченні необхідним обладнанням медичних закладів першої лінії, проведенні якісного діагностування та роз’яснювальної роботи серед населення, зможемо подолати цю хворобу”.


Читайте також: На реалізацію ініціатив місцевих карпатських громад Івано-Франківщина отримала понад 5 мільйонів гривень

Категорії
Життя
Новини
Loading...