Вантажний автомобіль, господарський комплекс і суха трава: наслідки пожеж на Прикарпатті

Минулої доби вогнеборці ліквідували 7 пожеж. Про це повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області. 29 серпня о 13:17 в селі Остапківці Коломийського району виникла...

Минулої доби вогнеборці ліквідували 7 пожеж.

Про це повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

29 серпня о 13:17 в селі Остапківці Коломийського району виникла пожежа покрівлі господарського комплексу. На пожежі врятовано житловий будинок та господарську будівлю. Найбільш ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

О 15:37 в селі Дем’янів Галицького району виникла пожежа покрівлі господарського комплексу. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:58 в селі Колодіївка Тисменицького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:03 в місті Івано-Франківськ на вулиці Горбачевського виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 22:08 в місті Снятин на вулиці Винниченка виникла пожежа моторного відсіку вантажного автомобіля КАМАЗ. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 23:25 в селі Клузів Тисменицького району виникла пожежа сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

30 серпня о 00:01 в селищі міського типу Войнилів Калуського району виникла пожежа вхідних дверей квартири на першому поверсі двоповерхового житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: На Франківщині руйнуються церкви, які внесені до списку об’єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. ФОТО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...